Halloween is coming…. and Emily is waiting for you!
Op 26 oktober zijn we tot 9 uur open. Er wordt vanaf 4 uur in onze winkel geschminkt. Silvia Jansen van allice_illustrations is de hele dag aan het illustreren in onze winkel. We hebben kaarten, t-shirts en posters van haar ontwerpen te koop.

2019.jpg

Je hebt vast onze nieuwe huisstijl wel gezien, hier op de site en natuurlijk op Facebook en Instagram. De mooie tekening is van Silvia Jansen. Op het web vind je haar als Allice Illustrations. We hopen dat jullie het net zo mooi vinden als wij.


Nieuw in onze collectie. Bijzondere plugs en stretchers uit Bali., gemaakt van runderhoorn.

True believer of the kind… the wicked… magic. Lost like Alice… mad as a hatter. We exposeerden de tekeningen van Silvia Jansen in onze winkel. Je kunt haar werk ook op Instagram bekijken, daar vind je haar als Allice Illustrations.

De sale maakt ruimte voor nieuwe spullen. Zomerkleding, heel veel nieuwe soorten skulls en goblets, maskers, sieraden….

SALE. Opruiming van schoenen en kleding. Vooral kleine of juist grote maten. Enkele stuks. Je vindt de sale achterin de winkel.

Pica Winterparade. 16 februari om 15:00 uur optreden van Waardeloos en Jan en Ram. Toegang: GRATIS.

Expo van kunst van Float.

Dit jaar is tijdens Halloween de winkel omgetoverd tot Creepy Carnival ...of beter gezegd: CarnEVIL.

Kom een kijkje nemen in je favoriete winkel vol kleding, hebbedingetjes en sieraden maar dan met een creepy twist! Ook madame la Veil vereert ons weer met een bezoekje en zit klaar om tarotkaarten te leggen...staat jou een gelukkige toekomst te wachten? Niet als het aan madame la Veil ligt! In de winkel zal ook geschminkt worden voor de zombiewalk! Durf jij langs te komen?

De komende weekenden hoef je je niet te vervelen. 19 en 20 oktober is overal om ons heen het Left of the Dial Festival. De merchandise wordt bij ons in de Black Widow verkocht. 27 oktober Zombiewalk! 3 november de Popronde met ook bij ons een optreden.

De Black Widow in ADmagazine

Zaterdag 31 maart stond er in het ADmagazine een paginagroot artikel over de Black Widow.